Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Murit Ion Iliescu

A Murit Ion Iliescu

Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la timişoara, de atunci, din 9 mai 1972. Ion iliescu rămâne în sufletul şi memoria românilor ca cel care a schimbat istoria ţării şi a influenţat generaţii, un exemplu de sacrificiu şi dăruire pentru noi toţi.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Domnule iliescu, nu e ziua. Ion iliescu is a romanian politician who twice served as the president of romania. Cel putin pe twitter, realitatea si sute de bloguri.

Ion Iliescu Este In Doliu Fostul Presedinte A Pierdut Un Partener De Neinlocuit Kanal D Romania
vizitati articolul complet aici : https://www.kanald.ro/ion-iliescu-este-in-doliu-fostul-presedinte-a-pierdut-un-partener-de-neinlocuit-20097341
El nu mai este dar cei 66 de ani de neîncetat travaliu de partid zîmbesc la noi pururea, un. Between 1996 and 2000 and also from 2004 to 2008, year in which he retired. Până la porc se observă urme de frânare… asiduu căutat de miliţie pentru mârşava faptă, autorul a fost recunoscut, apoi eliberat.

Cel putin pe twitter, realitatea si sute de bloguri.

Nenorociții au răspândit și au conceput chiar si un film in memoriam! Domnule iliescu, nu e ziua. Vanghelie la omorat pe iliescu la rares bogdan in emisiune 27.11.2014.

Ion iliescu avea 65 de ani si este tatăl lui andrei iliescu, unul dintre jucătorii emblematici de la flacăra moreni. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la timişoara, de atunci, din 9 mai 1972. Regretata actriță este femeia despre care se spune că ion iliescu ar fi fost îndrăgostit cu pasiune.

Adevărul Despre Starea De Sănătate A Lui Ion Iliescu Cum Se Simte Fostul Președinte După Ce S A Anunțat Că Ar Fi Bolnav Stiri Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste
vizitati articolul complet aici : https://www.avantaje.ro/articol/adevarul-despre-starea-de-sanatate-lui-ion-iliescu-cum-se-simte-fostul-presedinte-dupa-ce-s-anuntat-ca-ar-fi-bolnav
Şi atât, iar articolul cu pricina a (re)apărut (abia) marţi, 8 decembrie 2015, ceea ce din start. Andrewle, cântă tu melodia asta în memoria mea. 2.327 mai putin de un minut.

A încetat din viață tovarășul ion iliescu, iubit fiu al revoluției comuniste, vizionar profet al reintegrării securității în capitalism.

Born 3 march 1930) is a romanian politician and engineer who served as president of romania from 1989 to 1996 and from 2000 until 2004. Emil „cico dumitrescu a murit joi seară, la vârsta de 84 de ani, chiar de ziua sa amiralul a fost inculpat în dosarul revoluției, împreună cu ion iliescu, gelu voican voiculescu și iosif rus. Ion iliescu, fostul presedinte al romaniei si membru de onoare la psd si pcr a murit ieri.

Between 1996 and 2000 and also from 2004 to 2008, year in which he retired. Mihai ispas, un fost sportiv, a murit, vineri, după ce în urmă cu trei luni primise un diagnostic crunt. A murit ion diaconescu, la o varsta de patriarh.

Ion Iliescu Iși Serbează Ziua De Naștere Cum Se Simte Fostul Președinte Al Romaniei La 91 Ani Wowbiz
vizitati articolul complet aici : https://www.wowbiz.ro/ion-iliescu-isi-serbeaza-ziua-de-nastere-cum-se-simte-fostul-presedinte-al-romaniei-la-91-ani-20134155
Eram rupt de oboseală, după ziua de ieri, așa că am reușit să dorm mai mult de ora 6, ora la care mă trezește prințesa întunericului, eram destul de amețit, anyway, toate condițiile pentru a mă apuca să caut decă a murit hârca aia nenorocită. Până la porc se observă urme de frânare… asiduu căutat de miliţie pentru mârşava faptă, autorul a fost recunoscut, apoi eliberat. Ion iliescu avea 65 de ani si este tatăl lui andrei iliescu, unul dintre jucătorii emblematici de la flacăra moreni.

Înainte să moară ion iliescu.

Between 1996 and 2000 and also from 2004 to 2008, year in which he retired. A fost un om cald, deschis, cu o impresionantă cultură, cu rigoare 'nemţească' şi o sete de cunoaştere impresionantă. A încetat din viață tovarășul ion iliescu, iubit fiu al revoluției comuniste, vizionar profet al reintegrării securității în capitalism.

Posting Komentar untuk "A Murit Ion Iliescu"