Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Venituri Din Alte Surse

Venituri Din Alte Surse

Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (pfa) , chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), ești obligat să declari aceste venituri la anaf până pe 25 mai. Venituri din salarii sau asimilate salariilor;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Completarea unei declarații fiscale comune cu. (1) din titlul iv, capitolul x (norme metodologice din. Atentie la data valabilitatii intrebarii!

Ultima Zi In Care Poţi Depune Declaraţia Unică Dacă Ai Obţinut In 2019 Venituri Din Alte Surse
vizitati articolul complet aici : https://alephnews.ro/guvern/ultima-zi-in-care-poti-depune-declaratia-unica-daca-obtinut-in-2019-venituri-din-alte-surse/
Accesul total in portal consultanta personalizata te costa acum doar 4 lei/zi, tva. (1) venituri din alte surse sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile, care nu se încadrează în categoriile prevăzute la art. Dacă în anul precedent ai obținut venituri din activități pe persoană fizică autorizată (pfa) , chirii, moșteniri, jocuri de noroc, drepturi de proprietate intelectuală sau activități specifice profesiilor libere (doctor, avocat, medic, contabil, etc), ești obligat să declari aceste venituri la anaf până pe 25 mai.

28612009 privind codul penal, cu modificirile $i.

A prime de asigurri suportate. Prevederi din punctul 34., alin. In categoria veniturilor din alte surse se includ, însă nu sunt limitate, următoarele:

. orice venituri identificate ca fiind impozabile, care nu se încadrează în categoriile prevăzute la art. Impozitul pe venit se calculeaza prin retinere la sursa la momentul acordarii veniturilor de catre platitorii de venituri, prin aplicarea cotei de 16% asupra venitului brut pentru urmatoarele venituri Venituri din alte surse sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile, care nu se încadrează în categoriile prevăzute la art.

Venituri Din Alte Surse
vizitati articolul complet aici : https://www.calculatorvenituri.ro/venituri-din-alte-surse
Capitolul ix venituri din alte surse definirea veniturilor din alte surse art. Venituri din asocierea cu o persoană juridică. Pentru acest venit mai exista obligativitatea declararii in declaratia 212 pentru anul 2017?

In categoria veniturilor din alte surse se incadreaza acele venituri care sunt impozabile si care nu se incadreaza in urmatoarele categorii prime de asigurari acordate de o persoana fizica sau de orice alta entitate, in cadrul unei activitati pentru o persoana fizica in legatura cu care suportatorul nu are o.

Clic aici pentru alte articole relevante despre venituri din alte surse din arhiva portalcontabilitate.ro. Completarea unei declarații fiscale comune cu. O altă sursă de venit pentru un ong, din mediul internaţional, o reprezintă granturile oferie de fundaţii străine şi chiar şi de organizaţii internaţionale.

Ce se incadreaza in categoria venituri din alte surse? Acestea includ salariile, pensiile, prestațiile, veniturile din proprietăți sau din orice alte surse, ori câștigurile de capital obținute din vânzările de orice deduceri fiscale pentru dobânzile ipotecare, chiar și pentru o casă pe care o dețineți în altă țară din ue. Completarea unei declarații fiscale comune cu.

2
vizitati articolul complet aici : www.rarom.ro
Venituri din alte surse sunt orice venituri identificate ca fiind impozabile, care nu se încadrează în categoriile prevăzute la art. Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 22 aug 2018. In categoria veniturilor din alte surse se incadreaza acele venituri care sunt impozabile si care nu se incadreaza in urmatoarele categorii prime de asigurari acordate de o persoana fizica sau de orice alta entitate, in cadrul unei activitati pentru o persoana fizica in legatura cu care suportatorul nu are o.

Astfel, se retine la sursa doar impozit 16%.

Impozitul pe venit se calculeaza prin retinere la sursa la momentul acordarii veniturilor de catre platitorii de venituri, prin aplicarea cotei de 16% asupra venitului brut pentru urmatoarele venituri Potrivit normelor metodologice de aplicare a codului fiscal, în categoria veniturilor din alte surse, pe lângă categoriile menționate anterior, se includ și următoarele venituri. In ce declaratie se declara acest impozit, in 100 sau 112 si in baza carei prevederi legale?

Posting Komentar untuk "Venituri Din Alte Surse"