Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lista Actionari Sif Transilvania

Lista Actionari Sif Transilvania. .(sif1), sif moldolva (sif2), sif transilvania (sif3), sif muntenia (sif4) si sif oltenia (sif5). Información financiera sobre las acciones de sif transilvan (sif3), incluyendo precio de las acciones, último cierre, volumen, variación en 1 año, rango intradía, rango de 52 semanas, capitalización bursátil, ingresos, dividendo etc. Conozca más detalles en una de estas secciones: Noua structura a actionariatului bancii transilvania este urmatoarea: Consulte las últimas publicaciones de beneficios, facturación e informes financieros de sif transilvan (sif3), así como el calendario de próximos anuncios.

Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a. Un grup de actionari ai sif transilvania (sif3), care detin impreuna 8,09% din capital, cer schimbarea managementului societatii condus de mihai fercala. Sif transilvania no tiene ninguna noticia disponible. Sif transilvania emite obligatiuni pe care le va lista pe bursa. Societatea este incadrata, potrivit reglementarilor asf, in categoria alte organisme de plasament colectiv (a.o.p.c.) cu o politica de investitii diversificata si este autorizata sa functioneze ca.

2
2 Source from : SIF Banat-Crisana
Pentru alegerile din 4 decembrie fratila cere directoratului sif3 sa nu cenzureze dreptul actionarilor la desemnarea candidatilor in board04.11.2020. Banca transilvania deruleaza i prezent un program berd de finantare a itreprinderilor mici si mijlocii. Ihr aktienreport plus für die sif transilvania s.a. Sif transilvania emite obligatiuni pe care le va lista pe bursa. Conducătorul unei formațiuni statale cu populație românească (vlahă) și slavă.

Información financiera sobre las acciones de sif transilvan (sif3), incluyendo precio de las acciones, último cierre, volumen, variación en 1 año, rango intradía, rango de 52 semanas, capitalización bursátil, ingresos, dividendo etc.

Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii. Savesave sif transilvania 2013 for later. Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. The stock exchange is for the people! Societatea de investitii financiare transilvania s.a.

Añadir a mi lista de seguimiento. Gelou uero dux ultra siluanis. —gesta hungarorum''. Scaderea titlurilor aferente celor cinci societati de investitii financiare vine pe fondul unei scaderi generale a. Sif oltenia cu 6,92%, sif banat crisana cu 5,04%, romanian investment company cyprus limited cu 5,04% si horea cioroila cu 5%. Transilvania s.a.) este o societate de investitii s.i.f.

Libertatea Te Ajută Sif Transilvania Distribuie Dividendele Libertatea
Libertatea Te Ajută Sif Transilvania Distribuie Dividendele Libertatea Source from : https://www.libertatea.ro/stiri/libertatea-te-ajuta-sif-transilvania-distribuie-dividendele-2782353
Fratila vrea suspendarea lui fercala, iar un grup de actionari cere revocarea lui fratila. Sif transilvania este o societate de investitii de tip inchis, autoadministrata in sistem dualist. Añadir a mi lista de seguimiento. Transilvania s.a.) este o societate de investitii s.i.f. Transilvania leasing & credit ifn.

Directoratul sif transilvania (sif3), condus de marius adrian moldovan, a comunicat astăzi pieţei că, din documentele comunicate societăţii de unităţile de parchet, fostul arbitru de fotbal şi membru în consiliul de supraveghere al sif3 constantin frăţilă nu are în prezent calitatea de urmărit penal in.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Transilvania este organizata sub forma unei societati pe actiuni cu capital integral privat, iar actiunile emise sunt detinute de actionari individuali si. Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a. Transilvania informează acționarii și investitorii că, au avut loc schimbări în cadrul societății. Fratila vrea suspendarea lui fercala, iar un grup de actionari cere revocarea lui fratila.

Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a. Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii. .(sif1), sif moldolva (sif2), sif transilvania (sif3), sif muntenia (sif4) si sif oltenia (sif5). Es sind aktuell keine nachrichten für dieses wertpapier verfügbar. Transilvania este organizata sub forma unei societati pe actiuni cu capital integral privat, iar actiunile emise sunt detinute de actionari individuali si.

Acţionarii Sif Transilvania Si Au Ales Noul Consiliu De Supraveghere 04 12 2020 Bursa Ro
Acţionarii Sif Transilvania Si Au Ales Noul Consiliu De Supraveghere 04 12 2020 Bursa Ro Source from : https://www.bursa.ro/actionarii-sif-transilvania-si-au-ales-noul-consiliu-de-supraveghere-26924146
Transilvania informează acționarii și investitorii că, au avut loc schimbări în cadrul societății. Ihr aktienreport plus für die sif transilvania s.a. Transilvania este organizata sub forma unei societati pe actiuni cu capital integral privat, iar actiunile emise sunt detinute de actionari individuali si. News & analysen zu sif transilvania s.a. Scaderea titlurilor aferente celor cinci societati de investitii financiare vine pe fondul unei scaderi generale a.

Sif3 transilvania a fost atenționată de autoritatea de supraveghere financiară (asf) cu privire la lista persoanelor care au acces la informaţiile de asemenea, conform sursei citate se instituie în sarcina sif transilvania un plan de măsuri de remediere şi sancţionarea cu 10.000 lei unei părţi a.

Conozca más detalles en una de estas secciones: Ihr aktienreport plus für die sif transilvania s.a. Mihai fercală, preşedintele executiv al societăţii de investiţii financiare sif3 transilvania, a fost amendat cu 10.000 de lei de autoritatea de supraveghere financiară (asf), pentru nerespectarea prevederilor legale la alegerea a doi membri în consiliul de supraveghere al societăţii. Sif transilvania no tiene ninguna noticia disponible. Societatea este incadrata, potrivit reglementarilor asf, in categoria alte organisme de plasament colectiv (a.o.p.c.) cu o politica de investitii diversificata si este autorizata sa functioneze ca.

Posting Komentar untuk "Lista Actionari Sif Transilvania"